keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Koulukisat ja uusi heppakaveri

Moikka! Lappeenrannassa pidettiin 14-17.5 välisenä aikana kansalliset koulukisat, joita mentiin sitten Kian kanssa katsomaan ja kuvailemaan lauantaina. Olisin tahtonut mennä myös torstaiksi ja perjantaksi, mutta sään, menojen ja laiskuuteni takia en sitten viitsinyt lähteä... Siinä kisoja katsellessa teki mieli lähteä itsekkin ratsastamaan ja muiden ratsukoiden katselu motivoi kyllä kummasti, sillä heinäkuu on ollut vähän hiljaisempi hepparintamalla, Kiviojien ponien viettäessä ansaittua kesälomaa laitumilla. Kuviakin tuli räpsittyä useita, vaikka vaikka kameran lyhyt putki oli huono näihin olosuhteisiin (meillä on tällä hetkellä vain 18-55mm). Mutta onneksi kuvien rajaus on keksitty! Vaikka kuvat menettävät tarkuuttaan, tuli niistä ihan siedettäviä.

Ensin ajattelin tehdä parhaimille kuville ihan oman kuvapostauksen, mutta eri syistä tämän postauksen joudun tekemään tiivistettynä, eli kuvia tulee vähemmän.











Otsikossa lukee myös uusi heppakaveri, eli tässä tapauksessa puhumme Kamusta. Meillähän oli ennen Turottaren lisäksi sen täyssisko, Turon Palma, joka jouduttiin harmillisesti lopettamaan kevät talvella, ja ollaan siitä saakka etsitty Turotarelle kaveria, kun se ei oikein yksin viihdy. Nytten puolenvuoden etsinnät ovat kantaneet hedelmää, sillä löysimme Kovasimen, tutummin Kamun. Kamulle tulee myös oma esittely-sivu, jossa sitten enemmän tietoa tästä tytöstä. Kamulla emme ole vielä ratsastaneet kotona, sillä annamme sen ensin kotiutua rauhassa ja kasvattaa luottamusta uusiin ihmisiin. Näin rapsuttelun ja harjailun perusteella Kamu on hyvin seurallinen ja rakastaa rapsutuksia, sikä haleja.







Turtsi katselee uteliaana uuden kaverinsa touhuja

1 kommentti: