maanantai 3. lokakuuta 2016

Super poni Fiona

Heippa! Lauantaina menin Fionalla ja tehtiin puomeilla erinlaisia tehtäviä. Alussa Fiona todella tahmea  ja monta kertaa sai kunnolla patistaa eteenpäin. Alku hölkkien jälkeen tultiin L päädyssä pääty-ympyrä, jolla oli kaksi maapuomia. Pääty-ympyrän jälkeen mentiin vähän uran sisäpuolelle ja tultiin kolme maapuomia. Tämä otettin myös toiseen suuntaan.

Kaikki kuvat c.Viivi Viskari




Tämän harjoituksen jälkeen tultiin c päätyyn isolle pääty-ympyrälle jossa taivuteltiin ja aseteltiin poneja. Fiona taipui vasempaan kierrokseen tosi hyvin, mutta oikeassa oli hakemista. Laukat otettiin pääty-ympyrällä ja laukassa taivuteltiin myös. Laukassa Fiona taipui tosi hyvin molempiin suuntiin. Laukkojen jälkeen siirryttiin harjoitusraviin, jossa piti heti olla rytmi. Tähän taidettiin ottaa välikäynnit.


Välikäyntien jälkeen ravailtiin hetki, jonka jälkeen nostettiin laukka ja laukattin C päädyssä pääty-ympyräälö olevat puomit ja L päädyssä oleva puomi. Alussa Fiona siirtyi aina puomeilla raviin, mutta kun otettiin vähän reippaammin laukkaa uralla niin ponista tuli paljon terävempi.



Loppuraveissa tehtiin kolmikaarista kiemurauraa, jossa Fiona alkoi hakemaan pyöreämpää muotoa ja liikkumaan omalla mootorilla. Valitettavasti kova sade yllätti loppu tunnista, joten sieltä ei ole kuvia

Viime viime (24.9) lauantain tunti postaus jäi motivaation puutteen takia tekemättä, mutta menin siis Etydillä pohkeenväistöjä. Toiseen suuntaan väistöt menivät tosi hyvin, mutta toiseen suuntaan ponilla meni herneet nenään ja hyppi koko ajan pystyyn. Loppuraveissa poni oli kuitenkin hieno, vaikka koittikin lisätä vauhtia.

2 kommenttia: