sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Aika penkin alle menneet kisat

Hei! Mulla oli perjantaina estekisat Caralla, jotka eivät mennet ihan niinkuin olin suunitellut. Lähdin hakemaan nolla rataa, enkä niin katsoisi aikaa. Radalta tulikin sitten 8 virhepistettä. Heppa oli hieno, mutta ratsastaja möhli itse. Pääsin oikeastaan 2/8 hypyistä mukaan, joten mun asennot ei ole kaunista katsomista, mutta olihan hyppy kertoja ennen kisoja vain yksi, joten virheet sallikoot tällä kertaa.

Cara oli mennyt ennen minua jo kaksi rataa, joten verkassa en tehnyt mitään ihmeelistä, kävin kaikki askellajit molempiin kieroksiin läpi ja parit hypyt esteille. Verkassa oli ritsikko, jolle tuli aina hyvät hypyt. Oksarille tuli vain yksi hyvä hyppy kolmesta.



c. Emilia Nerg

c. Salla Lohtander
Radan ensimmäiselle esteelle tuli hyvä hyppy ja pääsin hyvin mukaan. Kakkoselle tein vähän lyhyemmän tien, mutta sain esteelle hyvän linjan ja hypystä tuli ihan ok. Kolmoselta tulkin sitten puomi alas. Otin kolmos ja neljos esteen välin vähän reippaammin ja neloselle tuli hyvä hyppy. Voios esteelle tuli aika huono tie, mutta meni hyvin niinkuin kuos estekkin, vaikka itse en päässyt kunnolla mukaan. Seiskalta tuli puomi alas ja en päässyt 100% mukaan hyppyyn. Kasi oli radan viimeinen este ja sille tein lyhyemmän tien. Cara lähti aika kaukaa esteelle, joten en päässyt mukaan vaan multa lähti jalustimet jalasta ja roikuin hetken kaulalla, jonka jälkeen tipuinkin maahan. Onneksi juuri ja juuri maalilinjan jälkeen, joten vältyttiin hylkäämiseltä.

c. Alina Tervonen
c. Emilia Nerg
8 virhepistettä tuli, mutta aika oli hyvä, tasan 50,00 sekunttia. Seuraavat kisat olisivat sitten kevällä, katsotaan millä ponilla.

Mulla oli eilen tunti Fionalla ja mentiin sänkipellolla perus juttuja, lopussa saatiin laukata pitempää pätkää niin kovaa kun halusi. Tuosta tunnista ei ollut minkäänlaista kuva materiaalia, joten en siitä omaa postausta tee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti