torstai 8. syyskuuta 2016

Tasapainoilua

Hei! Tämä postaus on jäänyt unholaan, koska mulla ei ole ollut vain aikaa kirjoittaa sitä loppuun ja blogin päivittely on jäänyt nyt koulujen alettua vähemmälle, eikä postattavaakaan ole juurikaan ollut, sillä viime viime viikon en tunnille päässyt. Lauantaina menin tunnila Ninnillä ja tehtiin istunta juttuja ilman jalustimia. Kuvista iso kiitos Nealle!


Alku käynnit ja ravit mentiin jalustimet jalassa. Ninnihän on hitaanpuoleinen ja laiska, mutta jos ratsastaa ponin heti teräväksi pohkeelle, niin yhteistyö alkaa sujumaan. Kun ponit oltiin herätelty niin otettiin jalustimet kaulalle ja venytiltiin ravissa ratsastajien jalkoja sivuille päin, tarkoituksena avata lonkkaa. Sitten aloimme tulla kolmikaarista kiemurauraa, jossa taivuteltiin poneja. Ninni ei meinannut aluksi millään taipua, mutta parani kun otettiin voltteja mukaan.



Tämän jälkeen tultiin kaikki isolle keskiympyrälle jossa pidennettiin ravia. Alkuun oli vähän hakemista, mutta Ninni alkoi pikkuhiljaa lämmetä ja saatiin muutamaia oikein kivoja pätkiä. Tehtiin myös jossain vaiheessa R-kirjaimeen voltti, jossa sitten koottiin ravia. 

Laukat otettiin kahdella pääty-ympyrällä. Meitä oli tunnilla vain neljä, joten tilaakin oli mukavasti. Ninni oli alussa oma itsenä - laukka oli hidasta ja ravitahtista. Ratastin Ninni mahdollisimman paljon eteen, jotta saisin laukan rullaamaan. Lopulta laukka lähtikin rullaamaan, mutta poni oli todella löysä ja laukan kassapitäminen oli todella vaikeaa. Yhdessä vaiheessa multa pettikin tasapaino ja tipuin suoraan jaloilleni. Kun oltiin laukattu hetki otettiin koko kenttää käyttöön ja tehtiin c-kirjaimeen voltti. 

Loppuraveissa Ninni oli oikein mukavan tuntuinen ja olen itse tyytyväinen tuntiin.

Sain muuten vidoin pitemmän objektiivin kameraan, joten kuvista tulee parempia, sillä tietokoneella rajatut kuvat mennettävät tarkkuutta.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti